Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Ε. Ι. ΖΥΓΟΥΡΗΣ

Από το 1935 έως σήμερα , η εταιρεία Ζυγούρης δραστηριοποιείται ενεργά στο κλάδο κατασκευής αμαξωμάτων, κατακτώντας τη 1η θέση στα Βαλκάνια και μία από τις κορυφαίες θέσεις στο κλάδο της στην Ευρώπη. Ο σημαντικός ρόλος της εταιρείας Ζυγούρης στο κλάδο της κατασκευής αμαξωμάτων αποδεικνύεται έμπρακτα από το πλούσιο παραγωγικό της έργο. Με διαρκή έρευνα , την πολυετή κατασκευαστική πείρα και την άριστη τεχνογνωσία στο τομέα των βαρέων οχημάτων, έχει καταφέρει να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία κατασκευών και οχημάτων μεταφοράς.

Η πολυετής εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο μας επιτρέπει να προσφέρουμε προϊόντα άριστης κατασκευής και υψηλής αντοχής, τα οποία ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές απαιτήσεις των πελατών μας. Τα προϊόντα μας τηρούν τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας (ISO 9001:2009, A.D.R.) και ταυτόχρονα ξεχωρίζουν για τον πρωτότυπο σχεδιασμό τους και την υψηλή αντοχή τους. Επιπλέον, είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτουμε Ευρωπαϊκές Εγκρίσεις Τύπου.

Οι κατασκευές της εταιρείας Ζυγούρης ξεχωρίζουν γιατί είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας , έρευνας και ανάπτυξης από την έμπειρη ομάδα μηχανολόγων μας σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα Πολυτεχνεία της χώρας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πολυτεχνείο Κρήτης, Πανεπιστήμιο Πατρών & το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης).

Η εταιρεία Ε. Ι. Ζυγούρης οδηγώντας τις εξελίξεις καλωσορίζει τον 21ο αιώνα επενδύοντας στη χρήση νέων υλικών , στην αναβάθμιση του μηχανολογικού της εξοπλισμού ενσωματώνοντας στη παραγωγική της διαδικασία ρομποτικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και CNC μηχανήματα διασφαλίζοντας έτσι την αύξηση της παραγωγικότητας της αλλά και τη ανώτερη ποιότητα για το τελικό προϊόν.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στη Καλαμάτα, σε ιδιόκτητο χώρο 15000 τμ., όπου διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και στελεχώνεται από έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό. Επίσης διαθέτουμε εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αθήνας.

Οι Εγκαταστάσεις μας

Η εταιρεία Ε.Ι. ΖΥΓΟΥΡΗΣ, δραστηριοποιείται στον κλάδο της κατασκευής αµαξωµάτων από το 1935. Εδρεύει στην Καλαµάτα, σε ιδιόκτητο χώρο επιφάνειας 15.000 τ.µ, διαθέτει σύγχρονο µηχανολογικό εξοπλισµό και στελεχώνεται από εµπειρότατο και ειδικά εκπαιδευµένο τεχνικό προσωπικό, ενώ παράλληλα εφαρµόζει Σύστηµα ∆ιασφάλισης Ποιότητας πιστοποιηµένο κατά ISO 9001:2000.

[Διαβάστε Περισσότερα]

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  • T.K: 24100, ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  • ΤΗΛ.: 27210 - 69128 , 69759
  • FAX.: 27210 - 69758

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο πρόσφατα νέα της εταιρείας Ε. Ι. ΖΥΓΟΥΡΗΣ!